jinak abys měl radost, jakýkoliv linux vs. windows bych spíš směroval sem: viewtopic.php?f=16&t=51&p=525#p525
Téma viry není špatný nápad, ale pojmout ho stylem Lin vs. win není štastný řešení - spíš by mělo sloužit k řešení problémům s viry

A očekával bych debatu o virech, ne že zase linux linux a windows žumpa. To jsem tu nikde nenapsal. Protože tučňáka snadno můžu použít právě na odvirování právě díky úžasným vlastnostem systému windows zavirovaných flešek, tak jsem to sem napsal --> může to někomu pomoct a máš takhle jistotu že to je pryč, u windows nikdy tak úplně nevíš zda náhodou nenastalo další kolo. Naopak rada "používej mozek a jsi v pohodě" je hezká, ovšem od prvního exploitu či zavirování ti ten mozek je tou chvíli na nic. Proto doufám že do budoucna způsob odvirování že zcela bezpečně a jednoduše pro vyčištění použiješ binárně nekompatibilní OS, nebude brán jako skoro nějaká hereze, když "windows používá každej"... nepoužívá a někdy je to výhoda.
 A očekával bych debatu o virech, ne že zase linux linux a windows žumpa. To jsem tu nikde nenapsal. Protože tučňáka snadno můžu použít právě na odvirování právě díky úžasným vlastnostem systému windows zavirovaných flešek, tak jsem to sem napsal --> může to někomu pomoct a máš takhle jistotu že to je pryč, u windows nikdy tak úplně nevíš zda náhodou nenastalo další kolo. Naopak rada "používej mozek a jsi v pohodě" je hezká, ovšem od prvního exploitu či zavirování ti ten mozek je tou chvíli na nic. Proto doufám že do budoucna způsob odvirování že zcela bezpečně a jednoduše pro vyčištění použiješ binárně nekompatibilní OS, nebude brán jako skoro nějaká hereze, když "windows používá každej"... nepoužívá a někdy je to výhoda.![tux [tux]](./images/smilies/snoozer_likelinux_man.gif) VAROVÁNÍ MICROSOFTU
VAROVÁNÍ MICROSOFTU
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník