TV Karta - probém se zvukem

Vše ohledně software

TV Karta - probém se zvukem

Příspěvekod SirAnthony » stř 07. led 2009 23:12:11

Snad se nikdo nebude zlobit když založím nové téma....
Mám TV kartu WinFast TV2000 XP expert a zvukovku Asus DX. Vše jede jak má, ale problém nastane pokud otevřu okno v Mirandě, okamžitě se zvuk z TV vypne, stejně pokud soft k tv kartě (WinFast PVR2) minimalizuji do lišty. Nemáte někdo tip nebo zkušenost? Měnit Mirandu ani ten PVR se mi nechce. ;)
C2D E8400@3600/8GB Kingstone/ATI R9 270X/Asus DX+Pro-Ject Head BoxSEII+AKG K240m/Lenovo X201+uDAC2HP+AKG K242HD/LG G3 + Sennheiser HD 239/Tesla NC500+NAD 304+Marantz CD-53 mkII+Sony MDS-JE500+Tesla ARS9104(ModeByThales)+eGreat EG-R2A
Uživatelský avatar
SirAnthony
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 04. led 2009 19:56:19
Bydliště: Náchod

Re: TV Karta - probém se zvukem

Příspěvekod Keempe » čtv 08. led 2009 19:41:15

Jak máš řešený vstup zvuku z TV karty ?? Já mám stařičkou pinnacle a tam je to řešené propojovavím jackem z výstupu TV karty do vstupu "line-in" zvukové karty. Jestli to máš podobně, doporučoval bych kouknout se jestli miranda, nebo nějaký jiný program při svém zapnutí nevezme kontrolu nad line-in nebo jestli ho nestiší. Mě se to taky stávalo, řešení jsem měl dvě:
1. zkusit kombinace různých ovladačů zvukovky, tv karty a ruzné verze programu pro zobrazování TV
2. nahrát jinou verzi programu který zvuk z TV ruší "miranda"
3. kouknout pořádně do nastavení, jestli nejde náhodou miranda nějak přenastavit, aby na zvuk nehrabala.
Popis nedostupný ! Vnitřní chyba systému !
Uživatelský avatar
Keempe
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 04. led 2009 13:57:13
Bydliště: Praha

Re: TV Karta - probém se zvukem

Příspěvekod SirAnthony » čtv 08. led 2009 20:19:57

Propojené to mám interně kablíkem.
1. zvukovka má zatím jen 2 ovladače. - Ty jsem zkoušel. U TV karty je to trochu problém, protože najít sestavu ovladač-soft-systém-hardware je trochu překladatelský oříšek a chvíli trvá než se najde správná kombinace.
2. Mirandu jsem jinou zatím nezkoušel. Zkusím večer jinou a dám vědět.
3. Tak na to jsem koukal ale na nic co bych si myslel jsem nepřišel.
Samozřejmě jsem zkoušel i různé druhy nastavení v mixeru zvukovky a TV karty, ale bezvýsledně. Mě je podezřelé že se ten zvuk vypne i při pouhé minimalizaci TV softu. To ukazuje na to že by to s Mirandou nemělo co do činění. Ale zase když mám TV jen na pozadí a při tom třeba brouzdám, zvuk jede, jen nesmím kliknout na komunikační okno Mirandy a nebo prostě TV soft minimalizovat. Nemohlo by to být třeba i Vistama?
C2D E8400@3600/8GB Kingstone/ATI R9 270X/Asus DX+Pro-Ject Head BoxSEII+AKG K240m/Lenovo X201+uDAC2HP+AKG K242HD/LG G3 + Sennheiser HD 239/Tesla NC500+NAD 304+Marantz CD-53 mkII+Sony MDS-JE500+Tesla ARS9104(ModeByThales)+eGreat EG-R2A
Uživatelský avatar
SirAnthony
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 04. led 2009 19:56:19
Bydliště: Náchod

Re: TV Karta - probém se zvukem

Příspěvekod kua » čtv 08. led 2009 20:40:12

ty mas Visty?! tak to se potom nediv :lol:
Airsoft, paintball, army shop Zaměřovač.cz - http://www.zamerovac.cz
Uživatelský avatar
kua
Moderátor
 
Příspěvky: 354
Registrován: ned 04. led 2009 16:38:03
Bydliště: Děčín

Re: TV Karta - probém se zvukem

Příspěvekod SirAnthony » čtv 08. led 2009 20:54:39

Ale no tak. :roll:
Náhodou mě ty Visty vyhovují a třeba TV karta mi v XP dělala extremní bordel. Jednou šla, pak nešla, pak zase nenahrávala zvuk a nebo ho nahrávala přerušovaně. Ve Vistách? Na druhý pokus kombinace driveru a softu a jede jak po másle. Jediný tento mini problém....
C2D E8400@3600/8GB Kingstone/ATI R9 270X/Asus DX+Pro-Ject Head BoxSEII+AKG K240m/Lenovo X201+uDAC2HP+AKG K242HD/LG G3 + Sennheiser HD 239/Tesla NC500+NAD 304+Marantz CD-53 mkII+Sony MDS-JE500+Tesla ARS9104(ModeByThales)+eGreat EG-R2A
Uživatelský avatar
SirAnthony
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 04. led 2009 19:56:19
Bydliště: Náchod

Re: TV Karta - probém se zvukem

Příspěvekod Ache » čtv 08. led 2009 21:10:32

kua píše:ty mas Visty?! tak to se potom nediv :lol:

Tyhle zbytečný příspěvky si odpusť. ;) Vista je výborný systém, a že leadtek dělá mizerné drivery pro vistu (ale upřímě na mýho DTV2000H ani pod XP nebyly nějaký super) neznamená že vista je shit, shit je leadtek, DTV2000H byla první a taky poslední karta tohoto výrobce v mém PC. :evil:
PC:Intel Core i7 930 @ 3,5GHZ - 1,1V! | Gigabyte GAX58A-UD3R | 6GB DDR3 | Radeon HD5870 @ 900/5000 | 1TB + 1,5TB Seagaty HDD | SB X-fi Titanium (pci-e)| Corsair HX750 | DELL U2410
Uživatelský avatar
Ache
Moderátor
 
Příspěvky: 104
Registrován: ned 04. led 2009 0:00:35
Bydliště: Plzeň

Re: TV Karta - probém se zvukem

Příspěvekod kua » čtv 08. led 2009 21:22:32

Ache píše:
kua píše:ty mas Visty?! tak to se potom nediv :lol:

Tyhle zbytečný příspěvky si odpusť. ;) Vista je výborný systém, a že leadtek dělá mizerné drivery pro vistu (ale upřímě na mýho DTV2000H ani pod XP nebyly nějaký super) neznamená že vista je shit, shit je leadtek, DTV2000H byla první a taky poslední karta tohoto výrobce v mém PC. :evil:


Vista, ze je vyborny system? ache :?:
Airsoft, paintball, army shop Zaměřovač.cz - http://www.zamerovac.cz
Uživatelský avatar
kua
Moderátor
 
Příspěvky: 354
Registrován: ned 04. led 2009 16:38:03
Bydliště: Děčín

Re: TV Karta - probém se zvukem

Příspěvekod Insurer » čtv 08. led 2009 21:29:46

Ache píše:
kua píše:ty mas Visty?! tak to se potom nediv :lol:

Tyhle zbytečný příspěvky si odpusť. ;) Vista je výborný systém, a že leadtek dělá mizerné drivery pro vistu (ale upřímě na mýho DTV2000H ani pod XP nebyly nějaký super) neznamená že vista je shit, shit je leadtek, DTV2000H byla první a taky poslední karta tohoto výrobce v mém PC. :evil:



tak tenhle prispevek me nepotesil...o tom leadteku prave uvazuju...v cem je to takovy shit? :cry:

a Vista vyborny system? 8-) kolik ti za to platej? :D
(-:
Uživatelský avatar
Insurer
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned 04. led 2009 14:26:07
Bydliště: Trutnov/Hradec Králové

Re: TV Karta - probém se zvukem

Příspěvekod SirAnthony » čtv 08. led 2009 21:36:29

Já si osobně na Visty nemůžu naprosto stěžovat.
Ale co teď pročítám forum na TVFreak, je to s TV kartama celkově problém. Hlavně pokud má člověk od 4GB výš. Dá se říci že tam doporučují Leadtek a Hauppauge. Ale stejně s tou RAM mají ovladače problémy. Dost často BSOD. Já nevim, ale BSOD jsem zatím se svou kartou neměl. Jen občas a to dělá driver uGuru....

P.S. Prosím Visty ANO či NE, řešte jinde ;)
C2D E8400@3600/8GB Kingstone/ATI R9 270X/Asus DX+Pro-Ject Head BoxSEII+AKG K240m/Lenovo X201+uDAC2HP+AKG K242HD/LG G3 + Sennheiser HD 239/Tesla NC500+NAD 304+Marantz CD-53 mkII+Sony MDS-JE500+Tesla ARS9104(ModeByThales)+eGreat EG-R2A
Uživatelský avatar
SirAnthony
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 04. led 2009 19:56:19
Bydliště: Náchod

Re: TV Karta - probém se zvukem

Příspěvekod Insurer » čtv 08. led 2009 21:43:31

SirAnthony píše:Já si osobně na Visty nemůžu naprosto stěžovat.
Ale co teď pročítám forum na TVFreak, je to s TV kartama celkově problém. Hlavně pokud má člověk od 4GB výš. Dá se říci že tam doporučují Leadtek a Hauppauge. Ale stejně s tou RAM mají ovladače problémy. Dost často BSOD. Já nevim, ale BSOD jsem zatím se svou kartou neměl. Jen občas a to dělá driver uGuru....

P.S. Prosím Visty ANO či NE, řešte jinde ;)


mam 3GB ram a jedu na XP, mel bych mit strach z Leadteku? :)


PS: flame o Vistach sem samozrejme nepatri, misto toho,ze je to shit nebo vyborny system, pouzivejte pouze to,ze je to system :mrgreen:
(-:
Uživatelský avatar
Insurer
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned 04. led 2009 14:26:07
Bydliště: Trutnov/Hradec Králové

Další

Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 3 návštevníků

Tvj prohle nepodporuje flash. cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz